Adminguru : Vandra Attila: Jártunk Különös világokban

Vandra Attila: Jártunk Különös világokban
Vandra Attila: Jártunk Különös világokban
: 0
Év: 2016
  • Részletek

Köszönjük lányomnak és vejemnek a lehetőséget, hogy e „fordított világba” utazhattunk, hiszen, turizmus szeretete ide vagy oda, nélkülük nem jutottunk volna el a világ végére, és nem láttunk és tapasztaltunk volna ennyi mindent. Ők hívták fel sok mindenre a figyelmünket is.

Feleségemmel, Marikával, együtt éltük át ezen élményeket, és főleg, már itthon, együtt értékeltük ki. E beszélgetések tapasztalataiból jött létre ez a könyv. Enélkül sok minden mellett elsiklottam volna. Szükségem volt egy más nézőpontra, a vitákra, a gondolatébresztésre is, hogy megláthassam e más világokban a különlegest, a lényeget. Köszönöm neki e segítséget.

Sokban segítettek minket ebben a vitamozgalomban eltöltött éveink, hogy kilépjünk „rutinos” meglátásainkból, és az európai előítéleteken túllépve meglássuk „a mást” e világokban. Köszönet jár ezért Bakó Rozinak és Horváth Gizellának, akik meghívtak a vitamozgalomba, és a többi kollégánknak, akiktől sokat tanultunk mindketten.

Szeretném megköszönni Pápay Arankának, hogy lektorálta a 7toronyban megjelent cikkeimet, Ambrus Attilának, a Brassói Lapok főszerkesztőjének, Kaprinay Évának, a Wellingtoni Magyar Hírmondó szerkesztőjének, hogy közölték cikkeimet, Vajdics Krisztinának, és Radnó Gyurinak az E-könyv megjelenésében nyújtott támogatást, ismét Ambrus Attilának, hogy e könyv nyomtatott alakban is megjelenhetett, és nem utolsósorban Vajdics Krisztinának a könyv előszaváért.

 

Vandra Attila

Legutóbbi módosítás: 2019.10.14. @ 13:53 :: Adminguru
Szerző Adminguru 3 Írás
Rendszergazdi vagyok, nem lopom a napot....