Szerző Rostás Gabi 0 Írás
Sziasztok! Köszönöm, hogy befogadtatok. Rostás Gabi vagyok, turizmussal foglalkozom a gyönyörű Mátrafüreden. Közösségi programokat szervezek, magánemberként: Irodalmi Kör, Szellemi Műhely, ÃÂró-olvasó találkozók, Nyári Akadémia művészeti kurzus és van egy újságom a Benei Krónika. Néha festek is, és nemsokára elkészül egy honlap is Mátrafüredről. Sokat túrázom, szeretem a társaságot. Ennyi!