Bojtor Iván : KÉT HAIKU

jégsivatagban

szkafandert görget a szél:

tiéd lehetett?

 

szíved visszavonz,

ha a Hokodzsi szentély

nagyharangja kong

(Borgesnek Kiotóból)

Legutóbbi módosítás: 2022.02.13. @ 20:06 :: Serfőző Attila
Szerző Bojtor Iván 96 Írás
„A fantasztikum itt van. Úgy is nevezik, hogy élet.”