lvedi Annabella Szerző
Vezetéknév
lvedi
Keresztnév
Annabella
1 év 3 komment

        Az én anyám nagyon jó,         Hogyha kell, ? átkarol.         Kedves, szép és megért?,         Ezért nagyon szeretem ?t.

1 év 3 komment

                 Iskolába megyek vele,                Sok mindent hordozok benne,                Könyvet, tolltartót és füzetet,                Játékot is, egy keveset.

1 év 6 komment

                  Találkoztam egy öreggel,                 Segitettem a szegénynek,                 Megköszönte illend?en:                – Ügyes vagy te, kicsi gyermek !

1 év Nincs Komment

             Megláttam egy kisfecskét,            Beszorult a ,,kislegény”.            Segitettem én rögtön,            Megköszönte a pöttöm.

1 év Nincs Komment

                     Ilyen az élet,                    néha kegyetlen.                    Ha szomorú vagy,                    dúdolj egy szép dalt.                      Ilyen az élet,                    tudom s megértem.                    Nem félek, az id?                    majd mindent megold.

1 év 4 komment

                   Ilyen vagyok én,                  Vidám vagyok én,                    Tanîtómat kedvelem,                     Iskolámat szeretem.                            Ilyen vagyok én,                          Kicsi vagyok még,                            Vannak t?lem nagyobbak,                            Akik biztos gyorsabbak.

1 év Nincs Komment

          Ölvedi Annabella-  III. osztályos tanuló                              Megjött a tavasz                      Megjött a tavasz,                    Nyilnak a virágok,                    A fákon a tavasz                    Bontja a virágot.                        A madarak a fákon                    Csicseregnek, dalolnak,                    [… Tovább]

lvedi Annabella Szerző még nincsenek barátai.
Minden szerző, lektor, adminisztrátor csoportja.