Bereczki Gizella - Libra : Újra él a Torony!

Újra él a 7torony!

 

Bár még minden tornya nem tökéletes, de már voltak bátrak, akik benéztek,  és még bátrabbak, akik már küldtek is be új műveket!

Számomra az első akadályt a böngészőm jelentette, mivel Firefox-ot használtam, folyamatosan Error-ozott, ha beírtam a szokásos www.7torony.hu-t.

No, ez a süti, aminek eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget!

Mivel a sütibe „belesülnek” a régi dolgok, és például nálam nem törlődnek a számítógép kikapcsolása után sem, így bármennyire is édes szájú vagyok, ezek megfeküdték a gyomromat.

Telefonos segítség után elő kellett kerítenem egy másik böngészőt, az Internet Explorert (de lehet más is), és oda beírva a https://www.7torony.hu-t, mindjárt ott találtam magam a szépségesen felújított torony kapujánál, ahová a régi jelszavammal bebocsátást nyertem.

Szemmagasságban azonnal rá is találtam a megszokott menüpontokra: Hírek, Írásaim, Írások, Napló, Játék, Szerzőink, Lektorok, Súgó, Kilépés.

A legjobban mégis a Forró lista funkció tetszett, ahol a legfrissebb írások címei, mint a folyamatosan pörgő fényreklámok, invitáltak olvasásra.

Hurrá! Most már mindent tudok. Örömöm gyorsan elszáll, amikor a Lektor menüpontba belépve, és olvasgatás után nem találom a kivezető utat!

Azt már előzőleg kinyomoztam, hogy ha ilyenkor a bal felső sarokban megbúvó Héttorony ikonra kattintok, újra a Főoldalon találom magam.     Sikerült az akció!

Kíváncsian kattintgatok egyik ikonról a másikra, egyre boldogabban látom, hogy minden működik. Vagyis majdnem minden!

 

Adminguru türelmet kér! A tesztoldalon jól működött! Itt homok került az átfordító gépezetbe, de készül a javítás.

Újdonság számomra, hogy az Üzenő menüt csak akkor látom, ha a saját Fiókomba belépek. Igen ám, de hogyan? Megoldás: A szerző lapjánál megnyílik az Üzenő funkciói is.

Kedves szerző- és olvasó társak! A hatalmas mennyiségű anyag átmentése bizony nem egyszerű, de nyugodtan teszteljétek az új tornyot, és ahogy én is, írjátok meg a Facebook-os toronycsoportba, vagy ehhez a bejegyzéshez a kérdéseiteket, tapasztalataitokat, hogy a mi szorgalmas és ügyes Admingurunkhoz is eljusson és javítani tudja.

 

Legutóbb szerkesztette - Adminguru
Szerző Bereczki Gizella - Libra 79 Írás
Bereczki Gizella a nevem, Debrecen a legkedvesebb tartózkodási helyem. "Mindenevő" vagyok, ha irodalomról van szó. Magam is szivesen írogatok, főként hangulatok ihletnek meg. Hiszek Gárdonyi Géza szavaiban: "Minden műnek akkora az értéke, amekkora rezgést kelthet a szívekben."