Meyer József : E-mail mesék 7. (Chemtrail)

Nyugalmunk záloga, ha néha nem hiszünk a szemünknek.

Nagyon megleptél a kérdéssel, hogy mik is azok a néhol rácsos szerkezetű, másutt szabályos csík-mintázatok, melyeket egyre gyakrabban láthatunk az égbolton, időnként közvetlenül a fejünk fölött. Övezzen csodálkozásom és egyszerre elismerésem is, mivel ezek a permetező beavatkozások tulajdonképpen senkit sem érdekelnek rajtunk kívül. Amúgy az emberek rég megszokták, hogy a repülőgépről kis magasságban kiszórt vegyszerekkel többek közt agrártevékenységet, vizek mellett pedig szúnyogirtást végeznek, mellőzve mindenféle előzetes közvélemény-kutatást. A különbség viszont jelentős annyiban, hogy az általad is észlelt chemtrail csíkok méregdrága jellegzetes anyagai — az alumínium, a stroncium, a bárium — elsősorban az emberi élet és környezet pusztítását szolgálják, viszont jó hír, hogy ezek belélegzéséért egyelőre nem kell fizetnünk egy vasat sem.

Szeretném tisztázni, hogy levelemet nem vitaanyagként küldöm, csupán néhány sajátosságot ragadok ki a nagyon gazdag, hálón is elérhető érvelések tengeréből.

— A chemtrail csíkok nem a légifolyosókon képződnek, föltehetően gazdaságossági okokból kiindulva inkább alacsonyabb repülési magasságokban.

— Kedvezőtlen, például viharosnak ígérkező időjárási viszonyok között ez a tevékenység szünetel.

— Régen eldőlt az a vita, hogy ez is kondenzcsík: láttam közülük olyanokat, amik másnap ott voltak még, kedvező felhajtó erő és teljes szélcsend okán. Közben felhőpamacsok lassú mozgása mutatta, hogy ők nem közülük valók.

— Chemtrailezés jellemzően a NATO tagállamok légterében történik. Így nincsen szükség eladási, megvalósítási, finanszírozási stratégiákra, mi több, a gépek háborítatlanul grasszálhatnak a légtérben. (Másutt — efféle partnerség híján — nyilván haladéktalanul lelőnék őket.)

— Azokon a helyeken, ahol ez a tevékenység régóta zajlik, csökken a táj mélységi átláthatósága, az égbolt elveszíti a tiszta kékségét. Mondják, olyanok a légköri viszonyok, mintha hatalmas erdőtüzek tombolnának szerte a távolban.

— Arrafelé az ivóvíztartalékot jelentő magaslati hósapkák átmérgezése már rég megtörtént.

— Ugyanott a termőföld pH értéke folyamatosan nő, a talajt életben tartó hasznos rovarvilág zöme kipusztul, a fák állva halnak meg.

— A mérgek megjelentek levegőben, esővizekben, aztán élő vizek felszínén, ott vékony, halálos filmréteget képezve. Mindezeket egyszerű eszközökkel mutatták ki az ott megforduló tudósok, a mérések bármikor ismét elvégezhetők.

— Ha az alumínium-oxid eléri az artériát, ott egy réteget képez és lekapcsolja az életet — állítja a szakember. A kiszórt mérgek közül nyilván ez a legveszélyesebb. (Nem véletlen, hogy ez a vegyület a természetben nincsen jelen egyetlen biológiai rendszerben sem.) Rengeteg baj van vele, többek közt az, hogy halmozódik. Ahol régóta folyik ez a fajta emberirtás, ott például egekbe szökött az Alzheimer-esetek száma is.

Más: tűzoltók állítják, hogy a kiszórt alumínium-oxid táplálja az égést, emiatt hihetetlenül megnőtt az erdőtüzek hevessége.

— A nézet, miszerint először lehatárolt, kicsiny környezetben kellett volna megvizsgálni minden természetre, élővilágra gyakorolt hatást… nos, ezt a tudományos érvelést a titokzatos döntéshozók lesöpörték az asztalról, így minden aggódó ember számára nyilvánvalóvá vált egy létező, a történelmi ismereteink szerint példátlan, legbecstelenebb szándék.

Ha csak a töredéke igaz mindennek, akkor se vedd rossz néven, hogy elment a kedvem a levél folytatásától. Helyesebben, úgy érzem magam, mint aki csapdába esett és nem látja a menekülés esélyét sem. Csak reménykedem abban, hogy a legközelebbi témád vidámabb lesz!

 

 

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2019.08.15. @ 11:48 :: Meyer József
Szerző Meyer József 61 Írás
1949-ben, Budapesten születtem. Manapság mérnökként dolgozom az építőiparban. Évek óta foglalkozom szakcikkek írásával, olykor más műfajjal is próbálkozom, Brády Zoltán nagylelkűségének köszönhetően némelyikük megjelent a Kapuban. 2010 novemberében Beró (Beri Róbert) meghívott az általa életre keltett" Édentől északra" művészeti csoportba.