Torjay Attila : A GIZGÁZ Rt

/Gizella úti Gázszolgáltató/ közleménye a közelgő katasztrófával kapcsolatos gázfogyasztói teendőkről *

 

 

 

 

Mint már bizonyára ismert, a Föld felé tartó kisbolygó nagyjából a Margit híd pesti hídfője környékén fog becsapódni, előre láthatólag pénteken 14.40-kor. Így a Kárpát medence és 1200 km-es környéke elpusztulásra kerül, ami következtében a gázszolgáltatást meghatározatlan ideig szüneteltetni fogjuk a Gizella út környékén.

A GIZGÁZ Rt, és a Gázszolgáltatók Érdekvédelmi Szövetsége eseményekre vonatkozó, és minden tisztelt gázfogyasztóra kötelező előírásai a következők:

 

A balesetek és gázszolgáltatási rendellenességek megelőzésére pénteken 14.35-ig minden fogyasztó köteles elzárni a fogyasztási határára telepített főcsapot.

Ugyancsak elzárandó a gázkészülékek előtti golyósszelep is, illetve minden készüléket áramtalanítani kell. Előtte ellenőrzendő a főcsapok csatlakozási pontján a földelések folyamatossága, illetve a készülékföldelések épsége is, amennyiben a védőföldelések értéke meghaladná a 6 ohm csatlakozási ellenállást, úgy kérjük jóval az események előtt jelezzenek, hogy szakembereink a hibát kijavíthassák. A hibajavítás a költsége a havi számlán kerül feltüntetésre.

A főcsapok szekrényére jól olvashatóan pirossal, nyomtatott nagy betűkkel fel kell írni: „Üzemen kívül, illegális gázvételezés és visszakapcsolás szigorúan tilos!”

Az e havi számlát csütörtökig kézbesítjük, kérjük még aznap befizetni, a havi gázfogyasztás kivételesen előrekalkulálva, átalányban lesz kiszámlázva, reklamációra, visszatérítésre nincsen mód.

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy Társaságunkat választotta gázszolgáltatójának.

 

 

Legutóbbi módosítás: 2010.03.24. @ 11:00 :: Torjay Attila