Petz György : Rácsai Róbert: VIHAROS HÃ?R!!!

Rácsai Róbert Napló

2009. július 18., szombat 14:39

VIHAR – OLVASSÁTOK EL!!! FONTOS

 

Kedves 7tornyosok!

A gépem most kapcsoltam vissza.

Átéltem már pár überdurva vihart, de ez nagyon hardcore volt… most haladt át Veszprémen. Jég (szerencsére nem nagy), es?függöny… és rengeteg villámlás. Nálunk a lekapcsolt villany is szikrázott, le is csaptam azonnal mindent.

 

Javaslom, ha fölétek ér, gépet, kényes elektronikai cuccokat húzzatok ki, áramtalanítsatok, hamarosan Pestre ér (aztán megy tovább)

 

Robi

Legutóbbi módosítás: 2009.07.18. @ 16:45 :: Petz György
Szerző Petz György 1167 Írás
Sose feledd a gyermeket, aki voltál; benne a kulcsa annak, aki ma vagy. Középiskola: biológia-kémia tagozat; novellaírás, versek; kézilabda. Egyetem: 1974-1979 Szeged, magyar-történelem-Latin-Amerika speciális képzés; összehasonlító világirodalom szakkör, versek; kézilabda. Lakás: Békásmegyeren. Családi állapot : nős; három fiú, egy lány (38, 26, 19, 16). Tanítás: szakmunkásképzőtől az egyetemig hét éven keresztül Szegeden, Budapesten; tolmácskodás. Tíz évig szerkesztés, irodalmi vezetés könyvkiadóknál (Gondolat, Babits, Göncöl), majd újra tanítás a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban, majd a Fazekas Mihály Gyakorló Gimnáziumban; valamint szerkesztés, könyvírás. Bolha a világ ura (gyerekkönyv), Te is Az vagy (versek), Maga a tettes (krimiparódia és rádiójáték), Murphy-kötetek, Szerelmem, Mexikó (regény), Az ecetfa illata (regény; a Konkrét könyvek pályázatán NKM-különdíjas ), Kérdések és válaszok a görög mitológiából; Kérdések és válaszok a Bibliából újszövetség (ismeretterjesztő könyvek), Irodalom feladatgyűjtemény és Tanári segédkönyv (CD) Madocsai László gimnáziumi tankönyveihez. Üzenet társainak - az Alföld Kulturális Egyesület novellapályázatán II. díj 2006-ban. ****************** 1955-2020 Petz György elhunyt 2020 augusztusban! Részvétünk a családnak.