Héttorony irodalmi magazin
HírekÍrásokGyereksarok Torony KommentekNaplókMédiatárKeresőTagjainkSúgó
Fitó Icáról 2017. április 22-én Kecel város megalakulásának évfordulóján szerzőtársunk Fitó Ica „KECEL VÁROSÉRT” kitüntetésben részesült. Az elismerő díjat, írói munkásságáért kapta, ezzel öregbítve Kecel város hírnevét. A kitüntetés átadásakor jó volt hallani a nevét, és örömében osztozni.
- szerelmi himnusz hét tételben -Virágvasárnapzuhanás az örömbe,együtt örökre;zuhanás a szerelembe,örök ölelésbe.Virágvasárnapérezlek és látlak,elég rád gondolnomés nőnek a szárnyak.Virágvasárnapörülünk a mának,nem féljük a holnapot,te itt vagy,én ott vagyok.Virágvasárnapkészülődés és remény,előttünk a nagyhétés még mennyinap, mennyi év!Virágvasárnapés holnap, és azutánott vagyunk,leszünk a vártán.Virágvasárnaperősítjük hitünket,erősítjük lelkünket,folyton folyvásterősítjük egymást.Virágvasárnapés mindig együttvisszük szívünk reményét,szeretetünk, szerelmünkbarkás keresztjét.
Arámi, te vagy a Múzsám:ápolgatsz, és vigyázol rám,utad közös az enyémmel,köszöntelek verseimmel!Fényben éled életedet,nekem adod szerelmedet,együtt boldogok lehetünk,Árkádiában megélünk.Tőled kapom az ihletet,és én írom a verseket,segítséget tőled kapok:az Olümposzra feljutok.Engem fognak ünnepelni,jó verseket fogok írni,kitűnő ihletet kapok:arra mindig számíthatok.Segítenek az istenek,írhassak tökéleteset,jó ihletet most adj nekem,hogy írjam meg a nagy versem !Azt már régen ígérgetem,itt az idő : teljesítem.kérésemmel hozzád megyek,veled együtt sikerülhet.Járjuk ketten azt az utat,mely a siker felé halad!Eztán csak jó verset írok:követnek a kritikusok.Elégedett egy sem lehet,nem írok tökéleteset!azért most már elhallgatok,s kiteszem a záró pontot.----------------------------------
Minden kedbes ismerősömnek, Barátomnak, Szeretetben Gazdag ünnepeket kívánok
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok a Torony minden zugába Attila
Vagy inkább mi is? A négy éves Ádám üvöltve követeli a csokit ebéd előtt, amit persze még a nagyitól sem kap.— Mama, te éppen olyan morgós vagy, mint a papa.— Miért morog?— Mindenért, amit én másképp akarok, mint ahogy ő mondja.— Kérd, hogy ne haragudjon, megbocsát, meglátod.— Miért kérném? Inkább neki kéne bocsánatot kérnie tőlem, mert soha nem engedi, amit én szeretnék. Anyát sem értem, mindig az van, amit ő akar, soha nem az, amit én.